Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 12 Ekim 2020, Pazartesi 09:01 tarihinde eklendi. 1549 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaymakam Yüce ve Müdür Erdem’den Bahçeşehir’e ziyaret

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, geçtiğimiz günlerde Bahçeşehir Koleji’ni ziyaret ederek okulların açılma süreci ile ilgili bilgi verdi.
Kaymakam Yüce ve Müdür Erdem’den Bahçeşehir’e ziyaret  

Ziyarette Kaymakam Yüce ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem’e Lüleburgaz’da Kaymakam Adayı olarak bulunan Fidan Bozkır da eşlik etti. Kaymakam Salih Yüce ve Milli Eğitim Müdürü Erdem, Bahçeşehir Koleji’ne gerçekleştirdikleri ziyarette Covid-19 pandemisi nedeniyle alınan tedbirler ve bu süreçte yüz yüze eğitime başlanmasıyla ilgili görüşme gerçekleştirdi.

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve Milli Eğitim Müdürü Erdem, Covid-19 salgını nedeniyle uzaktan yürütülen eğitim öğretimin İlkokul 2.,3. ve 4. Sınıf öğrencileri için yüz yüze başlayacak olması sebebi ile pandemi tedbirlerini yerinde inceledi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek