33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 09 Ekim 2020, Cuma 08:56 tarihinde eklendi. 20010 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Biz de Sizin Gibiyiz!”

Filika Medya ve Organizasyon Şirketi tarafından organizasyonu yapılan down sendromlu ve otizm hastalığı bulunan çocukların anlatıldığı farkındalık projesi “Biz de Sizin Gibiyiz” filminin çekimlerine sayılı günler kaldı.
“Biz de Sizin Gibiyiz!”  

Filika Medya ve Organizasyon Şirketi Kurucusu Dilek Çakır, Yöneticisi Sevtap Öcal Aşkın ve Sibel Ekici’nin organizasyonuyla hayata geçen projede gösterim için süre daralıyor. Lüleburgaz İstek Okulları kampüsünde çekimleri gerçekleşecek filmin yönetmenliğini Onur Ögden yapacak.

Filmde Sinan Bengier, Şenol İpek, Mehmet yaşar Çepiç, Ece Pirim, Ayla Varol, Gizem Önder, Saliha Delice, Gökhan Kunt, Caner Dinç, Cihan Bakçacı, Serpil Çelik, Ecrin Kiracı, Kardelen Aşkın, Duru Engin, Gökhan Aktaş, Ege Erdoğan ve Burhan Özdemir gibi ülü isimler yer alıyor.

Filmin çekimlerine başlanmasına kısa bir süre kala bu sosyal projeye sosyal medya üzerinden destek mesajları yağıyor.

Projeye gösterilen ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Dilek Çakır “Türkiye’nin her yerinden “Biz de sizin gibiyiz “ filmine gönlünü koyan herkese çok teşekkür ederiz.Gönlünü koyanların sayısı yükseldikçe bizler farkındalık projesi üretmeye devam edeceğiz.

Ayrıca; Kırklareli Valiliğine, Lüleburgaz İlçe Kaymakamlığına, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcılığı’na sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Filmimiz Almanca ve Bulgarca alt yazı ile Balkan ülkelerinde ve Almanya’da da gösterimi gerçekleştirilecektir. TRT ile görüşmeleri sağlanacaktır. Amacımız filmin farkındalık yaratmak adına tüm okullarda yayınlanmasıdır.” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek