Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 02 Ekim 2020, Cuma 09:00 tarihinde eklendi. 2319 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Babaeski Müsellim Köyü’nde Atatürk Gönüllüleri Kütüphanesi açıldı

Atatürk Gönüllüleri Kütüphane Oluşumu Platformu , Babaeski Müsellim Köyü Muhtarlığı ve Kütüphane Sponsoru İşbirliği ile tamamı bağış mahiyetinde toplanan kitaplardan oluşan, Merhum Oğuz Bilal Özgün anısına oluşturulan " ATATÜRK GÖNÜLLÜLERİ OĞUZ BİLAL ÖZGÜN KÜTÜPHANESİ " 29 Eylül 2020 gerçekleştirilen törenle açıldı.
Babaeski Müsellim Köyü’nde Atatürk Gönüllüleri Kütüphanesi açıldı  

Açılışa Babaeski Belediyesi İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Taşkın, CHP  Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu, Babaeski Ziraat Odası Başkanı  Şahin Arslan, Babaeski Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı  Türkay Topal, MUGİAD ( Muratlı Kalkındırma ve Girişimci İş Adamları Derneği ) Başkanı Kerem Demir , Sofuhalil Köyü Muhtarı  İsmail Kahraman, Oruçlu Köyü Muhtarı Şevket  Filiz, Lüleburgaz Kent Konseyi  Kadın Meclisi Başkanı Nüket Cebelli, Babaeski ADD Genel Yönetim Kurulu Üyesi Binnur Güdücüler,  Lüleburgazlı Çevre Aktivisti Hakan Dedeoğlu, LÜKSET Yönetim Kurulu Başkanı Kevser Dostagüler  ve Başkan Yardımcısı Recai Küllü, İşadamı   Ahmet Münür Bederli, Babaeski İlçe Halk Kütüphanesi Müdür Vekili  Necati Karacan , Babaeski Lisesi Mezunları Dernek Başkanı Mustafa Sayıngöz ve Müsellim Köyünden ve yakın köylerden gelen  köy sakinleri, Tekirdağ - Babaeski ve Manisa –Salihli’den  Yerel Basın Mensupları, İstanbul, Manisa - Salihli , Tekirdağ-Marmara  Ereğlisi , Muratlı Babaeski ve Lüleburgaz'dan gelen Proje Üyeleri katıldı.

Atatürk Gönüllüleri Kütüphane Oluşumu Platformu  Onursal Başkanı Sedat Kaplan ve Proje Koordinatörü Şerif Dursun yaptıkları konuşmada ; “Açılışını yapmış olduğumuz Kütüphanenin Müsellim Köyü ve çevre köylerdeki öğrencilerimize, gençlerimize , halkımıza ve tüm okurlara hayırlı olmasını diliyoruz. 4 bin adet kitap bulunan kütüphanemiz tüm bölgeye faydalı olacak. ” dediler.

  Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek