Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 01 Ekim 2020, Perşembe 09:12 tarihinde eklendi. 1824 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO’dan yeni indirim protokolü

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) ile Özel Lüleburgaz Sanat Merkezi arasında indirim protokolü imzalandı.
LTSO’dan yeni indirim protokolü  

Üyelerine alışverişlerinde indirim sağlayan anlaşmalara imza atarak ilçemizin ekonomisine katkı sunan Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası, indirim protokollerine bir yenisini daha ekledi. Lüleburgaz TSO ile Lüleburgaz Sanat Merkezi(Özel Lüleburgaz Müzik Bale Ve Dans Kursu) arasında indirim protokolü imzalandı.

Ticaret ve Sanayi Odası binasında LTSO Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli ve Lüleburgaz Sanat Merkezi Eğitim Direktörü Hüseyin Serbes arasında imzalanan anlaşma kapsamında oda üyelerine ve 1.derece yakınlarına, Lüleburgaz Sanat Merkezi’nin belirlediği kurs bedeli üzerinden yüzde 10 oranında indirim uygulanacak.

 Anlaşmayla LTSO’nun Lüleburgaz’da anlaşma sağladığı firma sayısı 39’a yükseldi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek