Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 01 Ekim 2020, Perşembe 09:10 tarihinde eklendi. 11636 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Gençlik’ten MHP’ye ziyaret

AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kolu Teşkilatı, 30 Eylül 2020 Çarşamba günü Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
AK Gençlik’ten MHP’ye ziyaret  

AK Parti Gençlik Kolu Teşkilatı, geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleşen kongrelerinin ardından ilk ziyaretlerini 30 Eylül Çarşamba günü MHP İlçe Teşkilatı’na gerçekleştirdi.

Gençlik Kolu Başkanı Abdussamed Kayalı ve Yönetim Kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarette gündem gerçekleşen kongre oldu. MHP İlçe Başkanı İlkay Karataş, kongreye katılım sağladıklarını ve güzel bir kongre süreci yaşandığını belirterek yeni oluşan yönetim kurulunun ülkemize ve ilçemize hayırlı olması dileklerinde bulundu.

AK Parti Gençlik Kolu Başkanı Abdussmed Kayalı’nın ilk ziyaretlerinin MHP’ye gerçekleştirmek istediklerini belirttikten sonra yönetim kurulu üyeleri tek tek kendini tanıttı.

Daha sonra Lüleburgaz’da yapılması gereken iş ve faaliyetler, eksikler, gençlerin uyuşturucudan uzak durması için yapılması gerekenler, parti olarak yapılabilecekler konuşuldu.

Daha sonra Başkan Kayalı, ziyaretleri anısında getirdikleri hediyeyi MHP İlçe Başkanı İlkay Karataş’a takdim etti.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek