Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 30 Eylül 2020, Çarşamba 08:59 tarihinde eklendi. 1298 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Büyükkarıştıran, Topolovgrad arasında AB projesi yapıldı

Avrupa Birliği (AB) Başkanlığı’nın ulusal otorite görevini yürüttüğü Interreg- IPA Bulgaristan –Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programının ikinci teklif çağrısı kapsamında CB005.2.21.083 sayılı Increasing the tourist attractiveness of the municipalities of Topolovgrad and Buyukkaristiran through better presentation of the cultural heritage / ‘Kültürel mirasın daha iyi sunulmasıyla Topolovgrad ve Büyükkaristiran belediyelerinin turist çekiciliğini arttırmak isimli projesi 20.11.2019 tarihinde imzalandı.
Büyükkarıştıran, Topolovgrad arasında AB projesi yapıldı  

Proje kapsamında; Büyükkaristiran Kültür ve Sanat Merkezi'nde yer alan çok amaçlı salonun onarımı yapılacak ve tam donanımlı sahne  ekipman alımı  yapılacak.

29.09.2020 tarihinde Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Pekkan, Bulgaristan Topolovgrad Belediyesi proje ortakları; Krasimira Atasonova , Yanitsa Laleva , Projenin Büyükkarıştıran tarafı Proje Koordinatörü Dilan Bulduk, Şerif Çapkın  ve meclis üyeleri ile belediye personelinin katılımı ile Proje Basın Toplantısı yapıldı.

Yapılan toplantıda projemiz tanıtılırken  yeni projeler için gerekli değerlendirmeler yapıldı.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek