Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 30 Eylül 2020, Çarşamba 08:58 tarihinde eklendi. 1742 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kepirtepe Konuşmaları başlıyor

Kepirtepe Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “Kepirtepe Konuşmaları” programı bugün Doç. Dr. Olcay Yavuz’un katılımıyla başlıyor.
Kepirtepe Konuşmaları başlıyor  

 Zoom uygulaması üzerinden düzenlenecek webinar ile ilk kez gerçekleştirilecek programın konuğu Kepirtepe Anadolu Lisesi’nden 1999 yılında mezun olan Doç. Dr. Olcay Yavuz olacak.

82 yıllık köklü tarihi boyunca alanlarında pek çok başarıya imza atan öğrenciler yetiştiren Kepirtepe Anadolu Lisesi, mezunlarını ve öğrencilerini bir araya getiriyor. Akademik, sportif ve sosyal alanda başarılarını proje okulu seçilmesiyle de kanıtlayan Kepirtepe Anadolu Lisesi, Kepirtepeliler Eğitim Vakfı ile birlikte düzenledikleri “ Kariyer Günleri” etkinliklerini sürdürüyor.

Bu kapsamda planlanan “Kepirtepe Konuşmaları”nın ilkine 11 ve 12.sınıf öğrencileri pandemi dönemi nedeniyle Zoom uygulamasıyla bağlanacak. Programın konuğu Doç.Dr. Olcay Yavuz, “21. Yüzyılda Gençlerin Kariyer Planlaması ve Yönetimi” konusunda bilgiler verecek.

Yayına 9 ve 10. sınıf öğrencileri başta olmak üzere veliler, gönlü Kepirtepe için atan tüm Kepirliler ve Kepirtepeliler Eğitim Vakfı Facebook ve Youtube hesaplarından canlı olarak takip edebilecek.

Olcay Yavuz kimdir?

Doç. Dr. Olcay Yavuz, 1999 yılında Kepirtepe'den mezun oldu. Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi'nde aldı. Boğaziçi Üniversitesi'nde devam ettiği yüksek lisansını tamamlamak için 2015 yılında Amerika'ya gitti. New York'taki yüksek lisans eğitiminin ardından Rutgers Üniversitesi'nde doktora derecesini aldı. Şu an Connecticut Eyalet Üniversitesi Eğitimsel Liderlik ve Politika Geliştirme Çalışmaları Bölümünde dersler veriyor ve projeler yürütüyor. Halen ABD Uluslararası Genç Liderler Akademisi Kurucusu ve Kariyer Gelişim Enstitüsü Koordinatörü olarak görev yapıyor. 2015'te New Jersey eyaletinde "yılın psikolojik danışman ve rehberi" seçildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek