33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 29 Eylül 2020, Salı 09:09 tarihinde eklendi. 1129 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kafeler Caddesi hız mağduru

Lüleburgaz’da halkını Kafeler Caddesi olarak bildiği Ordu Evi’nden Yaman Otel’e kadar olan bölgedeki vatandaşlar özellikle gece 23.00’ten sonra gürültü ve hız mağduru olmaya başladı.
Kafeler Caddesi hız mağduru  

Gece 23.00’ten burada tur atmaya başlayan ve egzoz bağırtan motosikletler ile, araçlarını müzik seslerini sonuna kadar açan sürücüler sabah 05.00 kadar burada tur atarak vatandaşlar uyutmamaya başladı.

Bu konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan ve bu bölgede yaşayan vatandaş bu soruna çözüm bulunmasını istediler.

Bu bölgede sürekli denetim olması gerektiğini belirten vatandaşlar; “Bazı caddelerin  araç trafiğine kapatılmasından dolayı kafeler caddesi tek  geçiş yeri oldu. Bizler bunu anlayabiliyoruz. Ancak buradan geçen motosiklet veya araçlar egzoz bağırtıp yüksek sesle müzik dinleyerek bizleri rahatsız ediyorlar.  Buraya kasis yapılırsa belki hızın önüne geçilebilir. Ancak yüksek sesin ve egzoz bağırtan motosikletin önüne nasıl geçilir bilemiyoruz.  Yetkililerin bu soruna bir an önce çözüm bulmasını istiyoruz” dediler .

Ertan BAYER 


Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek