Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 29 Eylül 2020, Salı 09:05 tarihinde eklendi. 853 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bugün hava yağışlı olacak

Uzun zamandır sıcak havanın etkisinde olan ve yağmura hasret kalan Lüleburgaz’da, bugün gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor.
Bugün hava yağışlı olacak  

Eylül ayının son günlerini geçirmemize rağmen hava sıcaklıkların 30 dereceleri gördüğü Lüleburgaz’da bugünden itibaren hava sıcaklıklarında değişiklik olacak. Bugün gökgürültülü sağanak yağış beklenen şehrimizde termometreler 27 dereceyi gösterecek. Hava sıcaklıkları günden güne azalacak ancak hafta sonu yeniden artacak.

Lüleburgaz’da bugün termometreler en yüksek 27, en düşük 16 dereceyi gösterirken sağanak yağış etkili olacak. Bulutlu havanın etkisinde olacak çarşamba günü ise hava sıcaklığı 23 dereceye düşecek. 1 Ekim perşembe günü ise 24-10, Cuma günü az bulutlu 26-11, Cumartesi günü 29 dereceye en düşük 11 derece olması bekleniyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek