Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 29 Eylül 2020, Salı 09:05 tarihinde eklendi. 1125 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Akaryakıt istasyonunda kaza; 1’i ağır 2 yaralı

Lüleburgaz Edirne Bayırı’nda bulunan bir akaryakıt istasyonunda 26 Eylül 2020 Cumartesi günü yaralamalı trafik kazası meydana geldi.
Akaryakıt istasyonunda kaza; 1’i ağır 2 yaralı  

Aracını yıkarken otomobil çarptı

Edirne Bayırı Mevkii’nde aracını yıkamak için akaryakıt istasyonuna gelen 25 yaşındaki O.T, aracını yıkadıktan sonra kurulamaya başladı. Bu sırada E.A isimli şahsın idaresindeki hızla gelen araç, akaryakıt istasyonuna girerek O.T’ye çarptı.

Meydana gelen kazada iki araç sıkışan O.T’nin bacağı kırılırken, başından da yaralandı. Kadın sürücü E.A ise hava yastıklarının açılması sayesinde hafif şekilde yaralanarak kazadan kurtuldu.

Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemesinin ardından, iki araçta çekici yardımı ile saat 20.00 sıralarında olay yerinden kaldırıldı.

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek