Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 28 Eylül 2020, Pazartesi 09:07 tarihinde eklendi. 747 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“3 ilde 3 kent ormanı incelendi”

Lüleburgaz Kent Ormanı için İstanbul, Kocaeli ve Zonguldak Çaycuma’daki kent ormanlarını yerinde inceleyen Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, “Amacımız Lüleburgaz’a en uygun, herkesin faydalanabileceği bir kent ormanı kazandırmak.
 “3 ilde 3 kent ormanı incelendi”  

Bu nedenle teknik ekibimizle birlikte mevcut kent ormanlarını ve işletme yöntemlerini inceliyoruz. Halkımıza daha önceden de söz verdiğimiz gibi en kısa sürede Lüleburgaz Kent Ormanı’nı kazandıracağız” dedi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve beraberindeki teknik ekip, İstanbul Kemerburgaz Kent Ormanı, Kocaeli Ormanya Doğal Yaşam Alanı ve Zonguldak Çaycuma Kent Ormanı’nı yerinde inceledi. Lüleburgaz’a kazandırılan ve yakın süreçte yapımına başlanacak Lüleburgaz Kent Ormanı için olabilecek en iyi örnekleri yerinde inceleyen teknik ekip, yetkililerden detaylı bilgi aldı. 

İLK DURAK KEMERBURGAZ KENT ORMANI

Bu kapsamda Perşembe günü yolan Başkan Gerenli ve beraberindeki heyet ilk olarak İstanbul Kemerburgaz Kent Ormanı’na uğradı. Burada Boğaziçi Yönetim Genel Müdürü Ethem Pişkin ile Satış ve Pazarlama Müdürü Onur Yılmaz kent ormanında yer alan çalışmalardan ve işletim yönetimlerinden detaylı bilgi paylaşımında bulundu. Lüleburgaz Kent Ormanı’nın vaziyet planını da inceleyen Pişkin, projenin sevindirici olduğunu belirterek İstanbul Büyükşehir Belediyesi Boğaziçi A.Ş. olarak her türlü desteğe hazır olduklarını bildirdi. 

ORMANYA VE ÇAYCUMA’YA DETAYLI İNCELEME

Kemerburgaz Kent Ormanı’nın işletme modelinden gerçekleştirilen çalışmalara kadar çok sayıda alanda inceleme gerçekleştiren Başkan Gerenli, daha sonra aynı gün içinde Kocaeli’de bulunan Ormanya Doğal Yaşam Alanı’na ziyaret gerçekleştirdi. Burada Ormanya Halkla İlişkiler ve Organizasyon Sorumlusu Özden Tezcan, Doğal Yaşam Alanları Şefi Önder Alioğlu, Yapım ekibinden Mehmet Emin Kuş’un karşıladığı Başkan Gerenli, yetkililerden yaşam alanı hakkında bilgi aldı. Yaşam alanının dört bir yanını yetkililerle gezen Başkan Gerenli, buradaki yaklaşık 3 saatlik inceleme gezisinin ardından 3’üncü kent ormanı olan Çaycuma’ya hareket etti. Burada Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı ziyaret eden Başkan Gerenli, daha sonra Çaycuma Belediyesi Başkan Yardımcısı Körpüş Mısırlı ve Basın Danışmanı Ahmet Öztürk’le birlikte Çaycuma Kent Ormanı’nı inceledi. Teknik ekibin çalışmalar hakkında tek tek not alıp fotoğraflarla belgelendirdiği gezinin ardından Lüleburgaz’a dönüldü. 

“EN YAKIŞIR OLANI YAPACAĞIZ”

Lüleburgaz Kent Ormanı için 2 günde 3 kent ormanı gezen Başkan Gerenli Lüleburgaz’a en uygun kent ormanını kazandıracaklarını söyledi. Başkan Gerenli, “Kent ormanı için en doğru planlamayı yapmak istiyoruz. Lüleburgaz’a en yakışır bir şekilde kent ormanını yapacağız. Amacımız Lüleburgaz’a en uygun, herkesin faydalanabileceği bir kent ormanı kazandırmak. Bu nedenle teknik ekibimizle birlikte mevcut kent ormanlarını ve işletme yöntemlerini inceliyoruz. Halkımıza daha önceden de söz verdiğimiz gibi en kısa sürede Lüleburgaz Kent Ormanı’nı kazandıracağız” diye konuştu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek