Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 26 Eylül 2020, Cumartesi 09:00 tarihinde eklendi. 1157 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AVM ve otogara virüs denetimi

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk ve Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal ile birlikte Esas 39Burda alışveriş merkezinde koronavirüs denetimi gerçekleştirdi.
AVM ve otogara virüs denetimi  

Mağaza ve işyerlerinin tek tek kontrol edildiği denetimin ardından Başkan Gerenli Lüleburgaz Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni denetledi. Gerçekleşen her iki denetimde kurallara genel itibariyle uyulduğu gözlemlenirken, virüs önlemlerine ilişkin denetimlerin artarak devam edeceği belirtildi. 

Maske, mesafe, temizlik vurgusu 

Gerçekleşen denetimde alışveriş merkezi içerisindeki işletmeler tek tek kontrol edildi. Kontroller sonucunda koronavirüse yönelik alınan kurallara uyulduğu görülürken Kaymakam Yüce vatandaşları maske, mesafe ve temizlik konusunda dikkatli olmaları yönünde uyardı. 

Başkandan terminale yakın mercek 

Alışveriş merkezindeki denetimin ardından Başkan Gerenli beraberindeki heyetle birlikte Lüleburgaz Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni denetledi. Gerçekleşen denetimde yolcular ve terminal çalışanları tek tek maske ve mesafe kurallarına uyulması yönünde ikaz edildi. Terminalde koronavirüse karşı alınan önlemlerin üst düzey olduğu gözlerden kaçmadı.  

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek