Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 25 Eylül 2020, Cuma 09:01 tarihinde eklendi. 1241 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaymakam Yüce’den minik öğrencilere ziyaret

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, yüz yüze eğitimin başlamasıyla Lüleburgaz’da ki anasınıfı ve birinci sınıfı öğrencileri ziyaret etti.
Kaymakam Yüce’den minik öğrencilere ziyaret  

2020-2021 eğitim-öğretim dönemi 31 Ağustos tarihinde küresel korona virüs salgını nedeniyle uzaktan eğitimle başlamıştı. 21 Eylül 2020 tarihinde ise ana sınıfı ve birinci sınıflar için yüz yüze eğitim başladı.

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce de, ana sınıfı ve 1.sınıf öğrencilerini ziyaret etti. Sınıfları inceleyen Kaymakam Yüce, korona virüs salgınına karşı alınan tedbirlere uyulması uyarısında bulunurken öğrencilerden de çok dikkatli olmalarını istedi. Kaymakam Salih Yüce, tamamlanan çalışmalardan dolayı emeği geçenleri tebrik ederek öğretmen ve öğrencilere sağlıklı, başarılı ve bir eğitim-öğretim dönemi geçirmeleri temennisinde bulundu.

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek