Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 25 Eylül 2020, Cuma 08:58 tarihinde eklendi. 766 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO’dan bir indirim daha

Lüleburgaz Ticaret ve Sanay Odası, şehrimizin ekonomisini canlandırmak adına başlattığı indirim protokollerine bir yenisini daha ekledi.
LTSO’dan bir indirim daha  

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yapılan alışverişlerde indirim veya kampanya uygulanmasını sağlayan yeni bir indirim protokolü imzaladı. Altınyıldız Classics Esas 39 ile yapılan indirim protokolü kapsamında Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri , Esas 39Burda AVM’de bulunan Altınyıldız Classics mağazasında yapacakları ilk alışverişlerinde tüm indirimlere ek yüzde 15 indirim kazanacak.

İmzalanan anlaşmayla odanın Lüleburgaz’da ekonomiyi canlandırmak adına üyelerine özel alışverişlerde indirim sağladığı iş yeri sayısı 38’e çıktı.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf LTSO 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek