33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 25 Eylül 2020, Cuma 08:57 tarihinde eklendi. 1276 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Avrupalı bisikletçiler Lüleburgaz’da konakladı

Dünya turuna çıkan ve turları süresinde Lüleburgaz’a gelen Portekizli ve Alman bisikletçiler, Lüleburgaz’a ve konakladıkları Lüleburgaz Yıldızları Motosiklet Bisiklet Akademisi’ne hayran kaldı.
Avrupalı bisikletçiler Lüleburgaz’da konakladı  

Bisikletleriyle dünyayı gezen Avrupalıların adresi yine Lüleburgaz oldu. Çıktıkları dünya turu kapsamında Bulgaristan üzerinden Türkiye’ye geçen Portekizli bisiklet sürücüsü Edgar Eugenio ile Alman bisikletçi Lukas Ophaus, dinlenmek için Lüleburgaz’ı seçti.

Lüleburgaz Yıldızları Motosiklet Bisiklet Akademisi’nde konaklayan Avrupalı bisikletçiler, şehrimize ve konakladığı tesislere hayran kaldı. Lüleburgaz’da bir gün kalmayı planlayan bisikletçiler, ilçemizde 2 gün kalmayı tercih ettiler.

Bisikletçiler, 24 Eylül 2020 Perşembe günü İstanbul’ a gitmek için Lüleburgaz’dan hareket etti.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek