Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 24 Eylül 2020, Perşembe 17:56 tarihinde eklendi. 1243 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Agapi Balık Restaurant 4 yaşında

Lüleburgaz Yılmaz Mahallesi Eski Kırklareli Caddesi’nde 23 Eylül 2016 tarihinde açılan Agapi Balık Restaurant 4 yılı geride bıraktı.
Agapi Balık Restaurant 4 yaşında  

Şimdi işletmeciliğini  Hatice Gül’ün yaptığı Agapi Balık Restaurant’ın  açılış törenine CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan,  o zamanın Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, o zamanın CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, Lüleburgazlı iş adamları, esnaf ve çok sayıda davetli katılmıştı.

O zamanın Lüleburgaz Belediye Başkanı  Emin Halebak yaptığı konuşmada “21.yüzyıl hizmetler sektörünün öne çıktığı bir dönem. Çünkü mal üretiminde aşırı rekabet, artık isteyen istediği şeyi yapabiliyor. Ama hizmet çok özel, hele bizim Trakya insanımız lezzete, boğazına, eğlencesine, sohbet etmeye çok düşkündür. Öncelikle ben şimdiden hayırlısı olsun diyorum. Lüleburgaz içinde hayırlısı olsun, çokta güzel bir mekan olmuş Lüleburgaz’ın içerisinde. Hepimize hayırlısı olsun.”demişti.

 Aradan geçen süre içinde Agapi Balık Restaurant, sadece Lüleburgaz’ın değil Kırklareli ve Trakya genelinde müşterileri olan bir işletme haline gelmişti.

 İşletme Sahibi Hatice Gül Gazetemize yaptığı açıklamada; “Agapi Balık Restaurant olarak deniz ürünlerini, en iyi sunumla, en kaliteli bir şekilde sunan bir işletmeyiz. Bu nedenle Trakya’nın genelinden müşterilerimiz var. Bu kalitemizi devam ettireceğiz” dedi.

 Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek