Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 24 Eylül 2020, Perşembe 09:09 tarihinde eklendi. 1145 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kazadan sonra kasis

Lüleburgaz Belediyesi’nin ‘İş İşten geçince” uygulamaları tam sürat devam ediyor.
Kazadan sonra kasis  

Lüleburgaz Belediyesi, son bir yıl içinde 40’a yakın trafik kazasının olduğu ve yerel basında çok sayıda uyarıların yer almasına rağmen TOKİ yolu Mehmetçik Caddesi ile Özgürlük Caddesi’nin kesiştiği kavşağa ölümlü kaza olduktan sonra uyarı yazısı yazmayı uygun görmesi tepkilere sebep olmuştu.

Vatandaşların her zaman “Kasis yapılması” gerekir dediği bölgeye kasis yapmamak için direnen Lüleburgaz Belediyesi, önceki gün burada yaralamalı kaza olduktan sonra kasis yapmaya başladı.

Bilindiği gibi bölgedeki düzenleme çalışmasını da Eylül ayının ilk haftası burada ölümlü trafik kazası olduktan sonra yapan Lüleburgaz Belediyesi bu çalışma prensibi ile halktan büyük tepki toplamıştı.

Lüleburgaz Belediyesi’nin kaza olduktan sonra değil, olmadan önce bu çalışmaları yapması gerektiğini belirten Lüleburgazlı vatandaşlar; “Lüleburgaz’da söz konusu bölgede kaza olacağını herkes öngörüyordu. Ama belediye yönetimi göremedi. Belediyenin maliyet hesaplarını halkın canından ve sağlığından sonra düşünmesi gerekir. Lüleburgaz Belediyesi’nin  özellikte TOKİ yolu üzerinde yaptığı gecikmiş çalışmalarla büyük bir beceriksizlik örneği verdi. Yerel basının halkın ortak dili olduğu gerçeğini yöneticilerimiz kişisel algılamaktan vazgeçmeli. Uyarıları dikkate almalı” dediler.

Murat Mahir ALTAN

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek