HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 24 Eylül 2020, Perşembe 09:08 tarihinde eklendi. 699 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali’den Vefa Sosyal Destek Grubu’na ziyaret

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 18 Eylül 2020 Cuma günü Pandemi sürecinin başlangıcından beri 7/24 esasına göre görevlerini büyük bir özveri ve fedakârlıkla yerine getiren Vefa Sosyal Destek Grubunun çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldı.
Vali’den Vefa Sosyal Destek Grubu’na ziyaret  

Vali Bilgin “Devlet olarak tüm vatandaşlarımızın sağlığını korumaktan birinci önceliğimiz, pandemi başında alınan sıkı tedbirlerin şu ana uygulanmadığını ancak bireysel olarak önlemlerimizi almadığımızda ve kurallara uymadığımızda istenmese de toplum sağlığı için sıkı yasaklama ve tedbirler konusunda tekrar başa dönülebiliriz “ sözleri ile  uyarısını yaptı;

Kırklareli Valisi Osman Bilgin; “Vatandaşlarımızın da öncelikli olarak maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları başta olmak üzere alınan tedbirlere ve kurallara azami derecede dikkat etmesinin çok önemli olduğunu belirterek, pandemi sürecinin başından beri evlerde kısıtlama uygulaması ve sonrasında diğer çalışmalarda hayati bir görev üstlenen Vefa Sosyal Destek Grubu çalışanlarımıza yaptıkları bu özverili ve fedakârca çalışmalarından dolayı teşekküre ediyorum”  diyerek konuşmasını tamamladı.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek