Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 24 Eylül 2020, Perşembe 09:08 tarihinde eklendi. 1438 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Remzi Yeşilyurt, son yolculuğuna uğurlandı

Gazetemiz Eski Köşe Yazarlarından, Kepirtepe Öğretmen Lisesi’nin Emekli Müdürü Remzi Yeşilyurt, 86 yaşında yaşlılığa bağlı nedenlerle vefat etti.
Remzi Yeşilyurt, son yolculuğuna uğurlandı  

Lüleburgaz Kepirtepe Öğretmen Lisesi’nde 1963-1993 yıllarında Edebiyat Öğretmeni ve 1978-1990 yıllarında Okul Müdürü olarak görev yapan, Emekli Öğretmen Gönül Yeşilyurt’un eşi, Barış Yeşilyurt ve Işık Yeşilyurt Özdoğan’ın babaları, Gazetemiz Eski Köşe Yazarlarından Remzi Yeşilyurt, 86 yaşında hayatını kaybetti.

Lüleburgaz’ın değerli isimlerinden biri olan Remzi Yeşilyurt, 45 gündür Tekirdağ Özel Yaşam Hastanesi’nde tedavi görüyordu.

Yeşilyurt’un cenazesi, 23 Eylül 2020 Çarşamba günü Sokollu Mehmet Paşa Camii’nde saat 15.00’te kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mezarlık’a defnedildi.

Cenaze törenine Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı’ndan Sinan Aslan, Lüleburgaz’ın tanınmış simaları, merhumun aile, dost ve yakınları katıldı.

Hürfikir Gazetesi olarak Merhum’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek