HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 23 Eylül 2020, Çarşamba 09:06 tarihinde eklendi. 1521 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yılmaz Mahallesi’ne Migros geldi

Migros’un Lüleburgaz’da ki 7.Şubesi MigrosJet, 22 Eylül 2020 Salı günü saat 10.00’da Yılmaz Mahallesi, Eski Kırklareli Caddesi No:99/A adresinde hizmete açıldı.
Yılmaz Mahallesi’ne Migros geldi  

MigrosJet, Lüleburgaz Yılmaz Mahallesi, Eski Kırklareli Caddesi No:99/A adresinde Çarşı Konaklarının karşısında Lüleburgaz halkına kapılarını açtı. Açılan mağaza Migros’un Lüleburgaz’da ki 7.mağazası oldu. 270 metre kare alana sahip mağaza meyve, sebze, et, tavuk, tekel ürünleri dahil 4000 çeşit ürünle hizmet verecek.

Açılışa CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Migros Trakya Bölge Satış Müdürü Hikmet Şiringöz ve davetliler katıldı.

Açılıştan önce bir konuşma yapan Belediye Başkanı Murat Gerenli, bölgenin 3 mahallenin kesişim noktası olduğunu ve Lüleburgaz’ın en eski yerleşim yerlerinden biri olduğunu belirterek buradaki gelişmeyi öngörerek mağaza açan ve ilçe ekonomisine katkıda bulunan Migros’a teşekkürlerini iletti.

Daha sonra konuşma yapan CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan da Lüleburgaz’a hayırlı olması yönündeki dileklerini iletti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler mağazayı gezerek inceledi. Trakya Bölge Satış Müdürü Hikmet Şiringöz, mağaza ve Migros’la ilgili Başkan Gerenli ve Milletvekili Kayan’a bilgiler verdi.

Ardından MigrosJet Yılmaz Mahallesi Şubesinin açılış pastası, Milletvekili Turabi Kayan, Belediye Başkanı Murat Gerenli ve Trakya Bölge Satış Müdürü Hikmet Şiringöz tarafından kesildi.

Açılışın ardından Belediye başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz’da yapılan alt ver üst yapı çalışmaları ile ilgili vatandaşlara bilgi vererek bir süre sohbet etti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek