Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 23 Eylül 2020, Çarşamba 09:02 tarihinde eklendi. 753 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bacalar, yol seviyesine getiriliyor

Lüleburgaz Belediyesi ekipleri, yaptıkları çalışmayla yol seviyesinden farklı olduğu için sürücülere zor anlar yaşatan rögar kapakları ile mazgalları yol seviyesine getirmeye başladı.
Bacalar, yol seviyesine getiriliyor  

Bu kapsamda ekipler, özel olarak tasarlanan asfalt kesme makinesiyle “bacaları” teker teker yol seviyesine getirmeye başladı. Ekipler, çalışmalar doğrultusunda kent genelinde bine yakın bacayı yol seviyesine getirecek.

Bin adet baca, yol seviyesine getirilecek

İlk olarak Okullar Caddesi’nde geçtiğimiz hafta sonu baca ve mazgalları yol seviyesine birer birer getiren Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, uzun vadede kent genelindeki bin adet bacayı ve mazgalı yolla aynı seviyeye getirecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte sürücüler rahat bir nefes alacak. Öte yandan bacaların yol seviyesine getirildiği yerlerde ise sürücüler memnuniyetlerini dile getirdi. 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek