Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 23 Eylül 2020, Çarşamba 09:00 tarihinde eklendi. 737 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

REYHAN DEMİREL İSTANBUL YARI MARATONUNDA KÜRSÜ YAPTI

Lüleburgazlı maratoncular gittikleri bütün ulusal organizasyonlardan kupa veya kupalarla dönüyorlar.
REYHAN DEMİREL İSTANBUL YARI MARATONUNDA KÜRSÜ YAPTI  

Lüleburgaz maratoncularda bu kez kupa Lüleburgaz’ın tek bayan maratoncusu olan Reyhan Demirel’den geldi.

 20 Eylül 2020 Pazar günü Yenikapı-Eyüp arasında gerçekleşen 15. Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’na katılan  Reyhan Demirel,  50-54 yaş grubunda 1.57’lik dereceyle 2. oldu. 

 Spor kamuoyunun bildiği gibi  Reyhan Demirel, Lüleburgaz  2 Nolu Aile Hekimliğinde yıllardır doktor olarak görev yapıyor.

Kendisi aynı zamanda Türkiye yarı maraton liginde yer alan Marla Atletizm Kulübünün tek bayan sporcusu olarak antrenmanlara devam ediyor. 

Göz kamaştıran bir spor kariyerine sahip olan Reyhan Demirel bugüne kadar Adana, İzmir, Çanakkale, Trabzon ve Giresun yarı maratonlarının hepsinde kürsüye çıkma başarısı gösterdi. 

 Bu maratonda  Lüleburgaz’ı temsil eden Marla Atletizm kulübü sporcularından Ümit Er 1.17, Mustafa Kiraz 1,27, Cumhur Karakuş 1.32 ve Emrullah Demirel 1.38 koşarak yaş gruplarında ön sıralarda yer aldılar.

 Bu büyük başarının ardından Dr. Reyhan Demirel gazetemize şu açıklamayı yaptı;” Biz çok iyi bir kulübüz. Çok bilgili ve değerli bir hocamız var. Bilindiği gibi Kırklareli’ de maraton sporunu hocamız Oğuz Kesimli başlattı. Ben başarımın   bilimsel çalışmaya bağlı olduğunu düşünüyorum. Sporcu için sadece antrenman değil doğru beslenme ve istirahat te önemli. Bunların bir tanesi eksik olursa başarı gelmez. Bir de hepsinin ötesinde moral motivasyon çok önemli. Biz takım olarak adeta bir aile gibiyiz. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz düşüncesiyle hareket ediyoruz.”

Ertan BAYER

               

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek