Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 22 Eylül 2020, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 952 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bilgiye ulaşmak için kuyruk oluşturdular

Lüleburgaz Belediyesi’nin Gençlik Parkı’nda gerçekleştirdiği “500 çocuğa bin yardımcı kaynak kitap” etkinlik büyük ilgi gördü. Etkinlikte sosyal mesafe kuralına uyan vatandaşlar yüzlerce metre kuyruk oluşturdu.
Bilgiye ulaşmak için kuyruk oluşturdular  

Lüleburgaz Belediyesi koronavirüs salgını sürecinde eğitimlerinden geri kalmamaları için 5, 6, 7 ve 8’inci sınıflarda öğrenim gören 500 çocuğa bin adet yardımcı kaynak kitap dağıttı. Gençlik Parkı’nda Cumartesi günü saat 13.00’te başlayan kitap dağıtımı Pazar günü de devam etti. 

Öğrenimlerini salgın nedeniyle uzaktan eğitimle sürdüren çocuklar, Lüleburgaz belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği organizasyonla kitaplarına kavuştular. Etkinlikte 500 çocuğa 1000 adet kitap dağıtıldı

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek