Lüleburgaz’da bayramlaşma LYSA’da yapıldı
İstanbul’dan dönüş yaptı, köyüne muhtar oldu
Bugün ve yarın 30 derece
Encümen ve komisyonlar belli oldu
Bu haber 21 Eylül 2020, Pazartesi 08:56 tarihinde eklendi. 6640 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Türkiye Cumhuriyet kabile devleti değildir”

AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanı Abdussamet Kayalı “Türkiye Cumhuriyet kabile devleti değildir” dedi.
“Türkiye Cumhuriyet kabile devleti değildir”  

Doğu Akdeniz'deki gelişmeler ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan AK Parti Lüleburgaz Gençlik Kolları Başkanı Abdussamet Kayalı; "Türkiye Cumhuriyeti bir kabile devleti değil, dünyada bin yıl süper güç konumunda bulunmuş şanlı bir medeniyetin bakiyesidir." dedi.

Türkiye Cumhuriyeti en meşru haklarından biri olan enerji arama tarama faaliyetlerini büyük bir azimle sürdürmektedir. Özellikle Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde; ülkemiz enerji sahalarının tespiti ve bunun ülkemiz tarafından değerlendirilmesi için tamamen yerli milli imkan ve teknolojileri ile; Doğu Akdeniz'de ve Karadeniz'de kayda değer çalışmalarda bulunmuş, bunun sonucu olarak Karadeniz'de 320 milyar metreküplük bir doğalgaz rezervine ulaşarak enerji mücadelesinde büyük bir atılım gerçekleştirmiştir. Türkiye'nin bu hamlelerini kabullenemeyen global monarşi, Türkiye'ye ve Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı bir psikolojik harekat başlatmış, Yunanistan gibi Türkiye'nin karşısında duramayacak paravan bir devlete provokatif eylemler yaptırarak Türkiye'nin enerji mücadelesini sabote etmeye kalkmış, Fransa Lideri Macron ise haddini aşan açıklamalar ile Cumhurbaşkanımızı hedef almıştır. Macron "Derdimiz Türk halkı ile değil, Erdoğan ile" şeklinde bir açıklama yaparak küstahlığın zirvesinde kendisine yer edinmiştir. Türkiye Cumhuriyeti bir kabile devleti değil, dünyada bin yıllık süre boyunca süper güç konumunda bulunmuş şanlı bir medeniyetin bakiyesidir. Halbuki; Emanuel Macron'un dedesi Fransuva'nın Atamız Sultan Süleyman Han'a yalvararak kendisini kurtarmasını istemek amacı ile yazdığı mektup ve aldığı cevap Fransa Ulusal Kütüphanesi'nde muhafaza edilmektedir. Macron biraz tarih bilse, biraz kendi geçmişine baksa Türk milleti ile hasımlığın ne denli meşakkatli bir mesele olduğunu anlayacaktır. Milletimiz ile derdi olmadığını söyleyip, Cumhurbaşkanımız ile problemleri olduğunu söyleyen Macron ve onun gibiler bilmeli ki Türkiye Cumhuriyeti meşru müdafaa hakkı muvacehesinde Cumhurbaşkanından vatandaşına tek yumruktur, iridir, diridir ve birdir.

Bir varil petrol için bin insan kanı akıtan sömürü baronları "Dünya beşten büyüktür" manifestosu ile mazlumların sancaktarlığını yapan bu milletin adalet ve hakkaniyet mücadelesini engelleyemeyecek ve Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri önünde ne yapar ise yapsınlar duramayacaklardır.

Batının medeniyet bahanesi ile mazlumlar üzerindeki tahakkümü bitmektedir, hatta bitmiştir. Bizim görüşümüzce batı Türkiye gibi bölgesel ve küresel bir güç ile uğraşmaktan vazgeçmeli bilakis havaalanlarında AB içerisinde bulunan devletlerin birbirlerinin maskelerini çalmasını engelleyerek COVID-19 döneminde en azından kendi insanına diğergamlık sergilemelidir.

Bilinmelidir ki; Türkiye Cumhuriyeti, Cumhurbaşkanımız öncülüğünde Mavi Vatanımızda  hukuki ve meşru hakkını kullanarak enerji faaliyetlerine devam edecek ve Türk Milletinin kaynakları bu gayret ve çalışmalar neticesinde enerji ithalatına değil; 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda bölgesinde güçlü, ekonomide sağlam kolonlara dayanmış, büyük Türkiye için değerlendirilecektir.

Biz AK Gençlik olarak bu kutsal mücadele süresince Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında ve emrindeyiz. Tüm cihan bilmelidir ki Recep Tayyip Erdoğan yalnız değildir, mazlum ve mağdurların hayır duası ve samimi duyguları Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında ve yanındadır.” Dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek