Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 19 Eylül 2020, Cumartesi 09:10 tarihinde eklendi. 482 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli Valisi Osman Bilgin 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Osman Bilgin mesajında şunları söyledi; “Gurur ve övünç kaynağımız Gazilerimizin aziz hatıralarını ilelebet canlı tutmak amacıyla, TBMM tarafından Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal Rütbesi ve Gazilik Unvanının verildiği 19 Eylül günü, "Gaziler Günü" olarak kabul ve ilan edilmiştir.
Kırklareli Valisi Osman Bilgin 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.  

Vali Bilgin’den Gaziler Günü mesajı

 

  Mukaddes vatanımız; varlığını milletimize adamış kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin  bizlere emanetidir. Bu bilinç içerisinde, Devletimiz ve milletimiz gazilerimizin hatırasını her daim canlı tutarak onları yad etmekte, gazilerimize ve onların ailelerine hak etmiş oldukları değeri vermektedir. Vatan sevgisi, özgürlük ve bağımsızlık sevdası tüm Dünyaya emsal olan bu milletin evlatları; şehit ve gazilerimizin tarih boyunca yazdıkları destansı kahramanlıklarla, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruma konusundaki kararlılığını sonsuza dek sürdürecektir.

Nitekim devletimizin tüm kademelerinde;  gazilerimize ve yakınlarına daha iyi imkânların sunulması, sorunlarının ivedilikle çözülmesi, için büyük bir hassasiyet gösterilmektedir.

 Vatanını canından aziz bilen, bağımsızlığımızın korunması, ülkenin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan gazilerimizin ve şehitlerimizin ailelerinin gururuna ortak oluyor, kederlerini yürekten paylaşıyoruz.

  Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm gazilerimizin “Gaziler Gününü” kutluyor, ebediyete intikal etmiş olanları rahmetle yâd ediyorum.”

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek