HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 19 Eylül 2020, Cumartesi 09:08 tarihinde eklendi. 1206 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

500 çocuğa “bin” kitap

Lüleburgaz Belediyesi koronavirüs salgını sürecinde eğitimlerinden geri kalmamaları için 5, 6, 7 ve 8’inci sınıflarda öğrenim gören 500 çocuğa bin adet yardımcı kaynak kitap dağıtacak.
500 çocuğa “bin” kitap  

 Bugün saat 13.00’da Gençlik Parkı’nda başlayacak olan kitap dağıtım etkinliği Pazar günü de devam edecek. 

Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü koronavirüs salgını nedeniyle eğitimden geri kalan çocuklar için harekete geçti. Halihazırda uzaktan eğitimle eğitim gören çocuklar için kolları sıvayan Lüleburgaz Belediyesi 500 çocuğa bin adet yardımcı kaynak kitap dağıtacak. 

Her çocuğa iki kitap

Düzenlenen anlamlı proje için bir yayınevinden destek alan Lüleburgaz Belediyesi, her çocuğa iki adet yardımcı kitap armağan edecek. Bu kapsamda çalışmalar yapan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri kısa sürede bin adet kitap toplamayı başardı. 

Etkinlik 13.00-18.00 saatlerinde yapılacak. 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek