Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 18 Eylül 2020, Cuma 16:35 tarihinde eklendi. 927 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Kırklareli’nin yok sayılmasına izin vermeyeceğiz”

CHP Kırklareli Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu, çalışma ziyaretleri kapsamında CHP Pehlivanköy İlçe Başkanlığı’nı ve Pehlivanköy esnafını ziyaret etti. Vecdi Gündoğdu, CHP Pehlivanköy Kadın Kolu Örgütünün düzenlediği aşure dağıtımına da katlıdı.
“Kırklareli’nin yok sayılmasına izin vermeyeceğiz”  

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “18 yıldır tek başına yönetimde olan AKP hükümetleri ülkemizi ekonomik ve sosyal sıkıntıların içerisine sürüklemektedir.

Yaşanan tüm zorluklara, sıkıntılara rağmen bizler, CHP ve CHP’ler olarak Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırma hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Türkiye’nin 18 yıldır çözülemeyen sorunlarını ve sorunların nasıl çözüleceğini çok iyi biliyoruz. Bu doğrultuda her aşamada çözüm önerilerimizi halkımıza anlatmaya devam ediyoruz. Yaptığımız çalışma ziyaretlerimiz kapsamında; Pehlivanköy ilçe başkanlığımızı ziyaret ederek örgüt yöneticilerimizle değerlendirmede bulunduk.

CHP Kadın Kolları’nın düzenlediği aşure dağıtımına katıldıktan sonra Pehlivanköy merkezinde esnaf ziyaretleri yaptık.

Esnaf ziyaretlerimizde özellikle küçük esnafın, salgın döneminde yaşanan ciddi ekonomik sorunlar karşısında çaresiz ve yalnız bırakıldığını gözlemledik.

Esnafımız, iş yapamadığı gibi Vergi, SGK, Stopaj borçlarının ödeyemez hale gelmiş, siftahsız kepenk kapatmaya başlamıştır.

Esnafımıza can suyu olacak hibe nakit desteklerinin yapılması ve borçlarının ertelenmesi konusunda çalışmalar yaptığımızı ve yapmaya da devam edeceğimizi ifade ettik.

Ayrıca, salgın nedeniyle vatandaşlarımızın, kurum ve kuruluşlarımızın eksik, istek ve taleplerini yerinde tespit etmeye çalıştık. Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın öncelikle sağlık ve ekonomik sorunları ve çözüm önerileri hakkında değerlendirmelerde bulunduk.

Kırklareli’yi iktidarın yok saymasını asla izin vermeyeceğiz. Yönetilemeyen bir Türkiye için çözüm CHP.  ” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek