HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 18 Eylül 2020, Cuma 09:16 tarihinde eklendi. 1341 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KARANTİNA YURDU’NDAN KAÇTILAR

Virüs tespiti nedeniyle yurda yerleştirilen kişilerin yurttan kaçak çıkmaları endişe yarattı.
KARANTİNA YURDU’NDAN KAÇTILAR  

Lüleburgaz Hürriyet Mahallesi’nde bulunan ve  pandemi döneminde karantina yurdu yapılan Lüleburgaz Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrenci Pansiyonu’na yurda yerleştirilen korona virüse yakalanan vatandaşların 15 Eylül Salı akşamı yurttan çıkarak markette alışveriş yapması mahallede endişe yarattı.

Kırklareli Valiliği tarafından ildeki korona virüs vakalarından yaklaşık 40 kişi geçtiğimiz cuma günü Lüleburgaz Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Lüleburgaz İmam Hatip Anadolu Lisesi Öğrenci Pansiyonu’na  yerleştirilmişti.

Korona virüs salgınına yakalanan veya vakalarla temas halinde olduğu için yurtta karantinada olan vatandaşlardan iki kişinin, 15 Eylül 2020 Salı günü yurdun yakınlarında bulunan bir zincir marketin şubesine alışveriş için gittiği öğrenildi. Markette bulunan görevli personelin şüphelenmesi ve kendisine test yaptırması sonucunda test pozitif çıktı.

Korona virüslü vatandaşlar tespit edilerek özel bir ekip aracılığıyla Kırklareli’ne götürüldü. Yaşanan olayın duyulmasıyla mahalle sakinleri arasında panik ortamı oluştu.

Mahallede filyasyon ekibi tarafından çalışmalara başlanıldı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek