33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 17 Eylül 2020, Perşembe 16:38 tarihinde eklendi. 642 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ergene Velimeşespor’dan gençlere yatırım

Sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Tekirdağ ekibi Ergene Velimeşespor, kadrosunu iki genç orta saha oyuncusuyla güçlendirdi.
Ergene Velimeşespor’dan gençlere yatırım  

Bu sezon TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Ergene Velimeşespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. 2.Ligde sezonun başlamasına sayılı günler kala kadro yapılanmasını tamamlamak isteyen Ergene Velimeşespor, 2 yeni genç oyuncuyu renklerine bağladı.

Kulüp yönetimi ile geçtiğimiz sezon Çorlu Kültür forması giyen ve Trakya’da yetişen 18 yaşındaki Orta saha oyuncusu Ömer Salihoğlu ve Fransa’da yetişen geçtiğimiz sezon just foot’da forma giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Günay Çırak ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada “Genç yeteneklere Ergene Velimeşespor forması altında üstün başarılar dileriz” denildi.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Ergene Velimeşespor

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek