Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 17 Eylül 2020, Perşembe 09:07 tarihinde eklendi. 695 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz, tenis turnuvasına ev sahipliği yapacak

Lüleburgaz Tenis Kulübü tarafından Lüleburgaz Belediyesi işbirliğiyle 17-20 Eylül tarihlerinde 4X4 Tenis Turnuvası düzenlenecek.
Lüleburgaz, tenis turnuvasına ev sahipliği yapacak  

Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında da yer alan turnuvaya Türkiye’nin dört bir yanından 48 sporcu katılacak. Lüleburgaz Belediyesi’nin Avrupa Hareketlilik Haftası programı dahilinde gerçekleşecek turnuva Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) bulunan tenis kortlarında yapılacak.

Dört bir yandan 48 sporcu

17 ile 20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 4X4 Tenis Turnuvası’na yurdun dört bir yanından tenis tutkunu katılacak. Geleceğin Roger Federer, Rafael Nadal, Serena Williams, Maria Sharapovalarının yarışacağı tenis turnuvası nefesleri kesecek. 17, 18, 19 ve 20 Eylül tarihlerinde LYKA’da gün boyu sürecek turnuva 48 katılımcı ile sınırlı olacak. Müsabakaları izlemek isteyen vatandaşlar LYKA’da yerini alabilecek. Turnuvada 48 sporcu şampiyonluğa ulaşmak için ter dökecek.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek