Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 16 Eylül 2020, Çarşamba 08:58 tarihinde eklendi. 1250 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Korona testi pozitif çıkanlar yurtlara gönderildi

Kırklareli'nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan kişi karantina süresini yurtta geçirecek.
Korona testi pozitif çıkanlar yurtlara gönderildi  

Valilikten yapılan açıklamada, Kovid-19 ile mücadelenin en üst seviyede devam ettiği belirtildi.

Kovid-19 testi pozitif çıkan A.Ç'nin karantinada olması gerekirken, toplum sağlığını hiçe sayarak karantina ihlali yaptığı aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bu kişi il merkezimizdeki yurdumuzda karantinaya alınmıştır. Bundan sonraki süreçte karantina ihlali yapan vatandaşlarımız hakkında cezai işlem uygulanarak karantina sürelerini yurtlarda tamamlamaları sağlanacaktır." 

Lüleburgazlı vatandaşlar ilgi bekliyor

Kırklareli Valiliği’nin aldığı bir kararlara Kırklareli Hürriyet Mahallesi’nde bulunan yurda da karantinadan kaçak kişiler geçtiğimiz Cuma günü getirildi.

Bu kişilerin çöplerinin normal kişilerin çöpleri ile aynı yere çıkarıldığını ve çöpleri de kağıt toplayıcılarının karıştırdıklarını belirten vatandaşlar; “Bu konuda yetkililerden mahallemize daha yakın ilgi bekliyoruz. Mahalle halkı yurtlara getirilen Covit-19 şüphelisi kişilerden rahatsız ve endişeli. Yetkililerden bu konuda yakın ilgi bekliyoruz” dediler.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek