Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 15 Eylül 2020, Salı 09:34 tarihinde eklendi. 1012 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli umut oldu

Başkan Gerenli umut oldu
Başkan Gerenli umut oldu  

 

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 80. Yıl Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Sümeyra Öztürk’ün lösemi teşhisi konulan küçük oğlu Önder Öztürk için kök hücre bağış kampanyası başlattı. Lüleburgaz, minik Önder için adeta seferber oldu. 12 ile 14 Eylül tarihleri arasında Kongre Meydanı’nda düzenlenen kan ve kök hücre bağış etkinliğine çok sayıda Lüleburgazlı katıldı.

 

Önder ve daha nice kök hücre nakli bekleyen hastalar için Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli de örnek oldu. Başkan Gerenli Önder ve diğer hastalar için kök hücre bağışında bulundu.

 

“Umut olmaya davet ediyorum”

 

Kök hücre bağışından sonra açıklamalarda bulunan başkan Gerenli, “Kongre Meydanı’nda kurulan kan bağışı çadırında Önder evladımız gibi nice kök hücre bağışı bekleyen vatandaşlarımıza umut olduk. Tüm Lüleburgazlıları bağış bekleyen vatandaşlarımıza umut olmaya davet ediyorum” dedi.

 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek