Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 14 Eylül 2020, Pazartesi 09:38 tarihinde eklendi. 1259 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Koronavirüs’e yakalanan gazeteci;”Çok acı çektim”

Kırklareli'nde yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan yerel gazete sahibi Şenol Goncagül, tedavi sürecinde çok acı çektiğini anlattı.
Koronavirüs’e yakalanan gazeteci;”Çok acı çektim”  

Goncagül, tedavi gördüğü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde telefonla yaptığı açıklamada, 16 Temmuz'da sırt ağrısı ve halsizlik şikayeti ile başvurduğu hastanede kendisine Kovid-19 tanısı konulduğunu söyledi.

Tomografi sonuçlarının ardından tedavisinin başladığını anlatan Goncagül, durumunun ağırlaşması üzerine entübe edildiğini ve 20 gün yoğun bakımda kaldığını ifade etti.

Kronik rahatsızlıklarının da bulunması nedeniyle  Kovid-19'u çok ağır geçirdiğini anlatan Goncagül, şöyle devam etti:

"Çok acı çektim. 'Acaba ölse miydim?' dedim. İnsanlara söylemek istediğim bir başka şey de bu süreçte yanınızda aileniz, sevdikleriniz ve sizi iyi takip eden bir doktor yoksa yaşama şansınız yok. Şu anda akciğerlerimde su var, safra kesesi ve bacaklarımda sorunlar var. Onun haricinde durumum iyi. Ayrıca ilk başta Kovid-19 testim pozitif çıkınca çevremdekilere filyasyon çalışması yapıldı. Filyasyon çalışması sonucu tespit edilen 17 kişinin hepsinin testleri negatif çıktı. Bu sevindirici bir şey. Çünkü bu virüsü bulaştırmak istemiyordum."

Goncagül, kısa zamanda hastaneden taburcu olmayı beklediğini sözlerine ekledi. 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek