Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 11 Eylül 2020, Cuma 08:14 tarihinde eklendi. 1103 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da koronavirüs denetimi

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli tüm yurtla eş zamanlı olarak koronavirüs denetimi gerçekleştirdi.
 Lüleburgaz’da koronavirüs denetimi  

Denetim kapsamında çok sayıda işletme tek tek kontrol edilirken Başkan Gerenli ve Kaymakam Yüce vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulundu. 

İçişleri Bakanlığı’nın tüm yurtta gerçekleştirdiği koronavirüs denetimi Lüleburgaz’da da yapıldı. Bu kapsamda Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve beraberindeki heyet yayalaştırılmış bölgede alınan önlemleri inceledi.

KURALLARA UYULDU

Denetimler doğrultusunda Kaymakam Yüce ve Başkan Gerenli Tulumba Caddesi ve Eski Kırklareli Caddesi’nde bulunan esnafı kontrol etti. Güzergahtaki işletmeleri tek tek gezen Yüce ve Gerenli, esnafa maske, mesafe ve temizlik konularında uyarılarda bulundu. Yapılan denetimler sonucunda koronavirüse karşı alınan kurallara uyulduğu görüldü. 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek