Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 08 Eylül 2020, Salı 08:37 tarihinde eklendi. 1436 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlılar açık havada sinemaya akın etti

Lüleburgaz Belediyesi’nin Ağustos ayı boyunca sürdürdüğü ve Eylül ayında sona erdirdiği “Beyaz Perde Yıldızlar Altında” açık hava sinema etkinliğine Lüleburgazlılar akın etti.
Lüleburgazlılar açık havada sinemaya akın etti  

 Aralarında “Merhaba Güzel Vatanım” film ekibinin de katıldığı 4 filmi 2 bin kişi izledi. Sosyal mesafe ve maske önlemleriyle gerçekleştirilen film gösterimlerinin önümüzdeki sene de yapılması planlanıyor.

 Lüleburgaz Belediyesi’nin, Lüleburgazlılara nostaljiyi yaşattığı 14 Ağustos ile 1 Eylül tarihleri arasında süren “Beyaz Perde Yıldızlar Altında” açık hava sinema gösterimleri Lüleburgazlıların büyük ilgisiyle karşılaştığı. Aralarında festival filminin de yer aldığı gösterimleri en az 2 bin kişi izledi. Lüleburgaz Belediyesi’ne etkinlik için teşekkür eden vatandaşlar, film gösterimlerinin önümüzdeki yıl da devam etmesi talebinde bulundu. 

KİMİ ÇOCUĞU, KİMİ SEVDİKLERİYLE GELDİ

Belediyenin gerçekleştirdiği açık havada sinema etkinliklerinde ise ortaya güzel manzaralar çıktı. Kimi vatandaşlar sevdikleriyle birlikte, kimileri de çocuklarını da yanına alarak film keyfi yaşamaya geldi. Kiminin de kendi portatif sandalyesiyle geldiği görüldü. Öte yandan ateş ölçümü, maske ve mesafe zorunluluğu gibi sıkı önlemler alan Lüleburgaz Belediyesi, vatandaşın oturduğu sandalyelere tek tek ambalajlı bir şekilde bıraktığı patlamış mısırlarla da film konforunu artırdı. 

ÖNÜMÜZDEKİ YIL DA OLACAK

Çağdaş, Cumhuriyet kenti Lüleburgaz’da, vatandaşın sosyal refahını da artırma amacıyla hareket eden Lüleburgaz Belediyesi, vatandaşın koronavirüs salgınına rağmen yoğun ilgi gösterdiği “Beyaz Perde Yıldızlar Altında” etkinliğini önümüzdeki yıl stratejik planına da aldı.

HANGİ FİLMLER GÖSTERİLDİ?

Tüm bunların yanı sıra vatandaşa gösterime sunulan filmler ise sırasıyla şöyle gerçekleşti;

14 Ağustos: Renkli Balık Yeni Dünyalar Kaşifif

18 Ağustos: 120

25 Ağustos: Merhaba Güzel Vatanım

1 Eylül: Güvercin

Haber: Ertan BAYER

Fotoğraf.  Lüleburgaz Belediyesi  

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek