İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 07 Eylül 2020, Pazartesi 09:53 tarihinde eklendi. 1121 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

YETKİLİLER SESİMİZİ DUYSUN! CORONA DÖNEMİNDE DOKTORSUZ KALDIK

CORONAVİRÜS COVİT 19 Dünyaya ve ülkemize büyük zarar verirken bu zarar Lüleburgaz’da büyük bir sorunu ortaya çıkardı.
YETKİLİLER SESİMİZİ DUYSUN!  CORONA DÖNEMİNDE DOKTORSUZ KALDIK  

Lüleburgaz’ın bu salgın döneminde bu kadar zarar görmesinin nedeni ise Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde uzun süreden beri Göğüs Hastalıkları Cerrahı’nın olmaması.

Göğüs hastalıkları cerrahı doktorunun sadece Kırklareli Devlet Hastanesi’nde olduğunu onunda tayin durumunun belirsiz olduğunu belirten vatandaşlar; “Doktorsuzluk Lüleburgaz’ın çilesi oldu.  Doktor atanacağı zaman da olmayan doktordan değil çok olandan atama yapılıyor.  Kırklareli’nin siyasileri ve yöneticileri bu soruna çözüm bulmalı.  Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne biran önce Göğüs Hastalıkları Cerrahı atanmalı. Corona Virüs –Covit 19 Salgın döneminde hiçbir ile ve ilçe doktorsuz kalmamalı. Özellikle bu dönemde en önemli uzmanlar bu alanda ortaya çıktı” dediler.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek