33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 03 Eylül 2020, Perşembe 08:05 tarihinde eklendi. 4450 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Serbülent Avcı adaylığını açıkladı

Serbülent Avcı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Kristal-İş Sendikası Toplu İş Sözleşmelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına aday olduğunu açıkladı.
Serbülent Avcı adaylığını açıkladı  

Kristal-İş Sendikası’nın 19-20 Eylül tarihlerinde kongresi yapılacak. Lüleburgazlı cam işçisi Serbülent Avcı, gerçekleşecek seçimde Toplu İş Sözleşmelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına adaylığını açıkladı.

Avcı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; 2002 yılında kapısından girdiğim Otocam fabrikasında 2007 yılında Kristal-İş Sendikası İş Yeri Temsilcisi, 2011 yılında İş Yeri Baş Temsilcisi seçildim. 2016 yılında ki şube kongresi ile de Şube Sekreteri olarak görev yaptım, onurum ile devir aldığım amatör sendikal görevlerimi son yapılan Şube Kongresi sonrasında da kendi isteğim ile yine onurlu bir şekilde genç arkadaşlarıma devrettim. Bu zaman zarfı içerisinde tüm Şişecam Otomotiv ve Trakya Şubesi çalışanı arkadaşlarımı temsil etmekten gurur duydum, onur duydum. Sizleri temsiliyet hakkını bana verdiğiniz için hepinize minnettarım.

19-20 Eylül 2020'de yapılacak olan Genel merkez seçimlerinde Toplu İş Sözleşmelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına adayım.

Yıllardan beri edindiğim bilgim becerim ve tecrübem ile tüm cam emekçilerine çok faydalı olacağımı biliyorum. 6 bölgede ki tüm cam işçilerinin ve üst kurul delegelerinin desteğine talibim.

Değişen yeni dünya ve değişim içerisinde olan Şişecam ile hem TİS hem de grup dışında bırakılan Şişecam Otomotiv fabrikasının genel merkezde temsil edilmesi kaçınılmaz bir zorunluluk haline gelmiştir.

Çünkü Şişecam Otomotiv toplu sözleşmelerimizin kılıcıdır. Tüm dostlarıma saygı ve sevgilerimle.”

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek