Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 03 Eylül 2020, Perşembe 08:03 tarihinde eklendi. 3294 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bugün 3 mahallede elektrik kesilecek

Lüleburgaz’a bağlı Yılmaz Mahallesi, Yıldırım Mahallesi ve Dere Mahallesi’nde bugün 2 saat süre ile elektrik kesintisi yaşanacak.
Bugün 3 mahallede elektrik kesilecek  

TREDAŞ Kırklareli İl Müdürlüğü Lüleburgaz Bölge Başmühendisliği tarafından yapılan açıklamada; Lüleburgaz’a bağlı Yılmaz Mahallesi’nin Eski Kırklareli Caddesi, Gaz Değirmen Sokak, Eski Ptt Sokak, Hamam Sokak, Dere Sokak ve Kürkçü Sokağın bir bölümü ile Toprak Sokak, Şen Sokak, Sakarya Ara Sokak, Nalbant 1.Sokak, Nalbant 2.Sokak, Arkabahçeler Sokak ve Vural Sokağın tamamında; Yıldırım Mahallesi’nin Değirmen Caddesi, Eski Kırklareli Caddesi, Yeni Sokak, Uluğ Sokak, Kemer Sokak, Kuşdili Sokak ve Dere 4.Ara Sokağın bir bölümü, Kübra Sokak ve Ceylanlar Arkası Küme Evlerinin tamamı ile Dere Mahallesi’nin Set Sokağın bir kısmı ve Ceylanlar Arkası Küme Evlerinin tamamına 3 Eylül 2020 Perşembe günü(bugün) TREDAŞ “2020 Yılı Yatırımlar kapsamında programlı çalışma” yapılacağından 09.00-11.00 saatlerinde olmak üzere 2 saat süre ile elektrik kesintisi yaşanacağı duyuruldu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek