Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 03 Eylül 2020, Perşembe 07:59 tarihinde eklendi. 1543 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bin 500 çocuğun yüzü “şenlendi”

Lüleburgaz Belediyesi’nin “Sosyal Gelişim Etkinlikleri” kapsamında gerçekleştirdiği “Mahallede Şenlik Var” etkinlikleri sona erdi.
Bin 500 çocuğun yüzü “şenlendi”  

Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün “Sosyal Gelişim Etkinlikleri” kapsamında gerçekleştirdiği “Mahallede Şenlik Var” etkinlikleri sona erdi. Lüleburgaz’ın 7 mahallesinde dezavantajlı çocuklara yönelik yapılan etkinliklerde yaklaşık bin 500 çocuğa ulaşıldı.

 Etkinliklerde çocuklar keçeden oyuncak yapımından seramik heykele, kukla yapımından ahşap boyamaya kadar birçok konuda hem eğlendi hem öğrendi.

 Sıfır atıkla oyuncak yaptılar

 Erdoğan Anıl Tekin tarafından kukladan ahşap boyama, seramik heykelden keçeden oyuncak yapımına kadar çok sayıda aktivite yaptırılan çocuklar kendi oyuncaklarını yapan çocukların etkinliklerden öğrendiği en önemli şey sıfır atık konusu oldu. Etkinliğe katılan minikler özel olarak toplanan atık malzemelerden oyuncaklar yaparak “Mahallede Şenlik Var” etkinliklerinde unutamayacakları günler geçirdi.

 Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek