İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 01 Eylül 2020, Salı 12:28 tarihinde eklendi. 5644 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çağrı Filiz’in acı günü

Lüleburgaz Belediyesi eski Özel Kalem Müdürü Çağrı Filiz’in babaannesi, Filiz Market sahiplerinden Turhan Filiz ve Merhum Rıdvan Filiz’in annesi Merhum Ahmet Filiz’in eşi Hatice Filiz (87) geçtiğimiz Cumartesi günü hayatını kaybetti.
Çağrı Filiz’in acı günü  

Hatice Filiz’in cenazesi geçtiğimiz Pazar günü saat 15.00’te Lüleburgaz Sokullu Camii’nden kaldırılarak Lüleburgaz’da toprağa verildi.

Hatice Filiz’in cenazesine Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz eski Belediye Başkanı Emin Halebak, CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz, İl Genel Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri, ve Lüleburgazlı vatandaşlar katıldı.

Hürfikir Gazetesi olarak Merhume’ye Allah’tan rahmet, acılı yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek