33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 01 Eylül 2020, Salı 09:02 tarihinde eklendi. 4673 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP ve İYİ Parti’den ortak çelenk

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü ile İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, bu yıl 98.sini kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramını coşku içinde kutladı.
CHP ve İYİ Parti’den ortak çelenk  

Lüleburgaz Kaymakamlığı tarafından organize edilen çelenk töreni ve 30 Ağustos kutlama programının ardından CHP İlçe Örgütü ile İYİ Parti İlçe Başkanlığı da çelenk koyma töreni gerçekleştirdi. Saat 11.30’da CHP ilçe binasında buluşan partililer, Tören Alanı’na yürüyüşe geçti. İYİ Partililer ve bazı sivil toplum kuruluşları da yürüyüşte onlara katıldı. Yürüyüş coşkulu bir kalabalıkla gerçekleşti.

Düzenlenen yürüyüşe CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, CHP İl Başkanı Alaaddin Güncer, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, İlçe Başkanı Devrim Gündüz, Lüleburgaz Eski Belediye Başkanı Emin Halebak, CHP Kadın Kolları, İYİ Parti İlçe Yönetimi, Lüleburgaz Kent Konseyi, ADD Yönetim Kurulu ve diğer sivil toplum kuruluşları katıldı.

Tören Alanı’nda ki program sırasıyla İYİ Parti, CHP İlçe Başkanlıkları, Kent Konseyi ve ADD Yönetim Yönetimlerinin Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla devam eden program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek