HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 01 Eylül 2020, Salı 09:01 tarihinde eklendi. 4685 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Model araçlar Lüleburgaz’da yarıştı

RC Park Buggy Türkiye Şampiyonası’nın 2’nci ayağı geçtiğimiz hafta sonu Lüleburgaz Yıldızları RC Pisti’nde gerçekleşti.
Model araçlar Lüleburgaz’da yarıştı  

 Model araçların Off-Road’ı olarak bilinen yarışa Türkiye’nin dört bir yanından model araç tutkunları katılım sağladı. 29 ve 30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen yarışlarda, model araç tutkunları, gerçeği aratmayan model araçlarıyla zafere uzanmak için ter döktü. Yarışlar 29 Ağustos saat 12.00 ile 19.00 saatleri arasında ve 30 Ağustos’ta 10.00 ile 15.30 saatleri arasında gerçekleşti.

 Başkana büyük ilgi

 Kıyasıya rekabetin yaşandığı ve heyecana sahne olan yarışları Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli de takip etti.  Yarışları izlemeye gelen başkan Gerenli, yarışseverlerin büyük ilgisiyle karşılaştı. Yarışa katılan misafirler RC pistinin ülkemizde sadece Lüleburgaz’da bulunduğunu söyleyerek Başkan Gerenli’ye teşekkürlerini iletti.

 Yarışseverler başkan Gerenli’ye kapısının her zaman açık olduğu için teşekkür ederken, pistin yanında bulunan On-Road pistinin nizami ölçülerde düzenlenmesi için talepte bulundu. Başkan Gerenli’nin talebi kabul etmesi sonucu yarışseverler büyük sevinç yaşadı. 

 Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek