Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 31 Ağustos 2020, Pazartesi 16:34 tarihinde eklendi. 879 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sınırsız Dostluk Yarı Maratonu, Kovit-19’a takıldı

Türk Yunan Bulgar Dostluk Grubu Derneği Başkanı Önder Akdağ, 13 Eylül'de koşulacak 6. Sınırsız Dostluk Yarı Maratonu'nun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ileri bir tarih ertelendiğini söyledi.
Sınırsız Dostluk Yarı Maratonu, Kovit-19’a takıldı  

Akdağ, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Edirne İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda ertelendiğini ifade etti.

Kovid-19 salgını dolayısıyla maratonun ikinci kez ertelendiğini belirten Akdağ, "Maraton normal şartlarda 12 Nisan'da yapılacaktı ancak salgın dolayısıyla 13 Eylül'e ertelemiştik. Alınan karar dolayısıyla bir kez daha ertelemeye gidiyoruz." dedi.

Akdağ, maratonun yeni tarihiyle ilgili çalışmalara başlandığını ve kurullarla yapılacak görüşmelerin ardından kamuoyuyla paylaşacaklarını dile getirdi.

Erteleme kararıyla ilgili spor kamuoyundan anlayış beklediklerini aktaran Akdağ, şunları kaydetti:

"Maraton 13 Eylül'de 'çevre ve sıfır atık' temasıyla koşulacaktı. Hıfzıssıhha Kurulu'nun maratonla ilgili kararı bize tebliği edildi. Bu karar koşunun gerçekleşemeyeceği anlamına geliyor. Önümüzdeki günlerde yeni bir tarih çalışması yapacağız ve spor kamuoyu ile paylaşacağız. Organizasyon için tüm hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Salgın tedbirleri kapsamında alınan karara bağlı olarak maratonu erteledik. Sporculardan gösterecekleri anlayış için şimdiden teşekkür ediyoruz."

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek