HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 31 Ağustos 2020, Pazartesi 09:02 tarihinde eklendi. 1345 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kukla atölyesi devam ediyor

Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği “Kukla Atölyesi” tüm hızıyla devam ediyor.
Kukla atölyesi devam ediyor  

Belediyenin “Sosyal Gelişim” etkinlikleri kapsamında Gençlik Parkı Yıldız Çocuk Kukla Atölyesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Lüleburgazlı çocuklar eğlenceli vakit geçiriyor.  Erdoğan Anıl Tekin tarafından verilen kukla atölyesinde şu ana kadar 400 çocuğa ulaşıldı.

 Sıfır atık bilinci oluşturuluyor

 Erdoğan Anıl Tekin’in verdiği kukla atölyesinde çocuklar geri dönüştürülebilir atık malzemelerden kukla yapmayı öğreniyor. Bu sayede miniklere Lüleburgaz Belediyesi’nin “Sıfır Atık Projesi’ni” de destekleyen sıfır atık bilinci yerleştirilmiş oluyor.

 Başvurular belediyeye yapılıyor

 Kış aylarında da devam edecek kukla atölyesine başvurmak isteyen vatandaşlar 444 55 39 numaralı çağrı merkezini arayarak ya da Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bizzat  başvurarak yapabilir.

 Haftada 2 gün doya doya eğlence

 Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği kukla atölyesi Çarşamba ve Cumartesi günleri haftanın 2 günü miniklerle buluşmaya devam ediyor.

 Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek