33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 15 Ağustos 2020, Cumartesi 09:06 tarihinde eklendi. 746 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Turabi Kayan’dan Kaymakam Yüce’ye ziyaret

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, 13 Ağustos 2020 Perşembe günü Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce’yi makamında ziyaret etti.
Turabi Kayan’dan Kaymakam Yüce’ye ziyaret  

Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Lüleburgaz’da Kaymakamlık görevine atanan ve hafta başında görevine başlayan Kaymakam Salih Yüce’yi makamında ziyaret etti. Kaymakam Salih Yüce ile Lüleburgaz ve çevre bölgeler üzerine sohbet gerçekleştiren CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, ülkemizin ve bölgemizin refah seviyesini artırmayı sağlamak ve her anlamda güçlü bir Türkiye’ye kavuşmak için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Milletvekili Turabi Kayan, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce’ye yeni görev yerinde başarılar diledi. Kaymakam Salih Yüce de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Turabi Kayan’a teşekkürlerini iletti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek