Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 15 Ağustos 2020, Cumartesi 09:04 tarihinde eklendi. 759 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sabah trafiği sıkıntı olmaya başladı

Lüleburgaz’da 2014 yılında başlayan yayalaştırma projesi kapsamında İstanbul Caddesi, Fatih Caddesi ve Turgutbey Caddesi’nin bir kısmı araç trafiğine kapanmış yayalaştırmaya açılmıştı.
Sabah trafiği sıkıntı olmaya başladı  

Bu bölgede bulunan işyerinin zorluk yaşamaması için sabah saat 10.30’a kadar mal indirme araçlarının bu caddelere girişine izin verilmişti.

Ancak Lüleburgaz’da sabah 10.30’a kadar Mal İndirme araçlarının yanı sıra normal vatandaşlar da araç trafiğine kapalı alanlardan geçmeye kalkınca sabah saatlerindeki trafik içinden çıkılmaz bir hal aldı.

Özellikle sabah işe gitmek için yola çıkan ve pastane önlerinde poğaça almak için araçlarını gelişigüzel park eden kişiler mal indirmeye gelen araçların da işlerini engellemeye başladı.

Duyarlı vatandaşlar ise bu caddelere uygulanan 10.30’a kadar izin kriterinden sadece mal bırakmaya gelen araçların faydalandırılmasını normal araçlar yasakların bu saat dilimi içinde de devam etmesi gerektiğini söylediler.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek