HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 15 Ağustos 2020, Cumartesi 09:02 tarihinde eklendi. 743 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yüksel Akın’dan belediyeye ziyaret

Lüleburgaz Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yüksel Akın ve beraberindeki heyet Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.
Yüksel Akın’dan belediyeye ziyaret  

Akın, korona virüs salgını sürecinde Lüleburgaz Belediyesi personelinin özverili çalışmalarıyla berber ve kuaför esnafını yalnız bırakmadığını sözlerine ekledi.

Lüleburgaz Berberler ve Kuaförler Odası, Başkanvekili Zehra Bircan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye teşekkür ziyareti gerçekleştiren Başkan Yüksel Akın, korona virüs salgının çıktığı ilk günden bu yana Lüleburgaz Belediyesi personelinin berber ve kuaför esnafına büyük destek verdiğini söyledi.

Yanınızdayız mesajı

Lüleburgaz Belediye Başkanı Gerenli de salgının tüm dünyayı olduğu gibi Lüleburgaz’ı da etkilediğini belirtti. Gerenli bu süreçte sadece berber ve kuaförler değil bütün esnafın yanında olmaya çalıştıklarını söyleyerek esnafa “Her zaman yanınızdayız” mesajı verdi. 

Plaket hediye edildi

Öte yandan Lüleburgaz Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Akın, gördükleri desteklere anısına Lüleburgaz Belediye Başkanı Gerenli’ye teşekkür plaketi verdi.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek