HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 14 Ağustos 2020, Cuma 09:05 tarihinde eklendi. 712 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milletimizle Beraber İnandığımız Yolda AK Parti 19 Yaşında”

AK Parti Lüleburgaz Belediye Meclis Gurubu adına açıklamada bulunan AK Parti Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Ömer Aydın, AK Parti’nin kuruluşunun 19. Yıl döneminde bir basın açıklaması yaptı.
Milletimizle Beraber İnandığımız Yolda AK Parti 19 Yaşında”  

 Ömer Aydın yaptığı açıklamada; “Milletimizle beraber inandığımı yolda AK Parti 19 yaşında” dedi.

Ömer Aydın yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi; “Çok kıymetli Lüleburgazlılar; 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK parti'nin Türk siyasi hayatında faaliyete başlayışının 19. Yılını idrak etmekteyiz. Dönemin zorlu şartlarında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde milletimiz ile buluşan partimiz, daha önce Türk siyasi hayatında tecrübe edilmemiş şekilde, kuruluşundan çok az bir süre sonra gerçekleşen genel seçimlerde tek başına iktidara gelmek sureti ile, o günden bu güne düzenlenen tüm seçimleri milletimizin büyük teveccühü ile kazanmıştır. Cumhurbaşkanımız  ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde millete hizmeti Hakka hizmet olarak gören ve bu anlayışı benimseyen Ak Parti, 2023,2053 ve 2071 vizyonları ile bir dava partisi olduğunu kanıtlamış ve milleti ile bütünleşerek bu vizyonların peşinde yorulmadan, bıkmadan koşmayı bir vatan borcu olarak adledmiştir.  Kapatma davaları, e muhtıralar, ve hatta darbe girişimleri ile milletine hizmet sevdasından alıkonulmaya çalışan partimiz, hiç bir şekilde bu gibi girişimlere prim vermemiş, milletimiz ile gönül köprüsünü her daim sağlam ayak ve kolonlar üzerine kurmaya devam etmiştir, mutlaka devam edecektir. Cumhurbaşkanımız'ın ve Genel başkanımızın belirttiği üzere bizler de büyük Ak Parti ailesinin bir mensubu olarak önce Rabbimiz sonra halkımız ve milletimizden başka hiç bir odak ve gücün üstünlüğünü kabul etmedik, etmiyoruz. Bu duygu ve düşünceler ile Milletimizle Beraber İnandığımız Yolda AK Parti 19 Yaşında diyerek bu şanlı millete hizmete devam etmeye bir kez daha ve tekrar söz veriyoruz.  '' Aşkınan çalışan yorulmaz'' şiarı ile 19 yıldır milletimizin emrinde ve hizmetinde gerçekleştirdiğimiz çalışma ve icraatların devamlı ve daimi olacağı inanç ve güveni ile Ak Parti' nin kuruluşunun 19. Yılını kutluyor, Yüce Rabbimden milletimize ve halkımıza son nefesimize kadar hizmet etmemizi bizlere nasip etmesini temenni ediyorum. Sn. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan bey'e millete hizmet yolunda nice başarı ve muvaffakiyetler diliyorum. Bu temenni ve düşünceler ile kıymetli halkımıza en kalbi saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyoruz. “

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek