Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 14 Ağustos 2020, Cuma 09:02 tarihinde eklendi. 620 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstanbul Sözleşmesi Yaşatır

CHP Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından, 12 Ağustos Çarşamba günü 11.30’da 81 il teşkilatıyla eş zamanlı olarak İstanbul Sözleşmesinin önemini vurgulayan basın açıklaması yapıldı.
İstanbul Sözleşmesi Yaşatır  

İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen basın açıklamasını CHP Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Gül Şengün okudu.

İstanbul Sözleşmesi kırmızı çizgimizdir

İstanbul Sözleşmesinin kırmızı çizgileri olduğunu ve sözleşmeden taviz vermeyeceklerini belirten İl Kadın Kolları Başkanı Gün Şengün yaptığı açıklamada “İstanbul Sözleşmesi’nin öngördüğü haklar, en temel insan haklarıdır ve insan hakları asla tartışmaya açılamaz. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları olarak, ülkemizde tüm kadınlar haklarını tek tek öğrenip savunana kadar sokak sokak gezeceğiz, anlatacağız, dertleşeceğiz. Haklarımızdan asla geri adım atmayacağız. Kadınların ölmeyeceği, öldürülmeyeceği; hayatın her alanında daha fazla yer alacağı bir geleceği hep birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

Şengün basın açıklamasından sonra hafta sonu gerçekleştirilen CHP Kadın Kolları Kurultayı ve il kadın kollarının çalışmalarıyla alakalı bazı değerlendirmelerde bulundu.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın talimatıyla CHP’nin tüm il ve ilçe kadın kolu örgütlerinde okunan açıklama için Kırklareli İl Kadın Kolları Balkanı Gül Şengün de ilçe örgütlerine bilgi vererek durumun hassasiyetini belirtmişti.

Başkan Güncer’e teşekkür

Çalışmalarında kendilerini her zaman destekleyen ve partinin kadın politikalarını anlatma konusunda çalışmalarında yanlarında olan İl Başkanı Alaaddin Güncer’e teşekkür eden Gül Şengün “Kırklareli İl Kadın Kolları olarak hem il yönetimimizde hem de ilçelerimizde birbirinden tecrübeli ve heyecanlı bir kadın ekibiyle çalışıyoruz. Bizim amacımız genel merkezimiz ve il başkanlığımızla uyumlu çalışmak, partimizin kadın politikalarını halka en doğru şekilde anlatmaktır. Bunun için de elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. İlçelerimizde çok değerli başkanlarımız ve yöneticilerimiz var, onlar da ellerinden geleni bulundukları yerlerde yapmaya çalışıyor, hepsiyle gurur duyuyorum. Kırklareli Kadın Kolları olarak her daim kadın kollarımızın yanında olan İl Başkanımız Sayın Alaaddin Güncer’e ve ekibine de uyumlu ve özverili çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkür ederim. Kırklareli Kadın Kolları olarak yepyeni bir çalışma modeli üzerinde çalışıyoruz, çok yakında bunu örgütümüzle de paylaşıyor olacağız. Bizlerin de bugün işgal ettiği koltuklar gelip geçicidir, asıl olan partimizdir” diye konuştu.

“Nazlıaka Partimize Dinamizm Kazandıracaktır”

Kadın Kolları Başkanı Şengün, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen CHP 14. Kadın Kolları Kurultayı’nda Genel Başkan olarak seçilen Aylin Nazlıaka için de şu ifadelerde bulundu: “Parti içi seçimlerin kaybedeni olmaz. Öncelikle bunu vurgulamak isterim. Daha önce kadın kolları genel başkanlığımızı yapan tüm değerli isimler partimiz ve partimizin başarısı için mücadele etmiştir. Bundan şüphemiz yok. Parti içerisinde kişisel yarışlar olabilir, bunlar da demokrasiyi özümsemiş olan partimiz açısından gayet normaldir. Geçtiğimiz hafa sonu kadın kolları olarak kurultayımızı gerçekleştirdik. Kurultayımızda yepyeni bir kadın kolları yönetimi oluştu. Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Aylin Nazlıaka’nın çok iyi bir enerjisi var, bu enerji kadın örgütlerimize dinamizm kazandıracaktır. Bundan sonraki süreçte genel merkezimizle ortaklaşa daha da güzel çalışmalara imza atacağız. Genel Merkez Kadın Kollarımızın enerjisini ilimize, ildeki bu enerjimizi de ilçe, belde ve köylerimize yaymak istiyoruz. Kırklareli Kadın Kollarının bir tek düşüncesi vardır o da en yakın zamanda iktidar olacak partimizin çalışmalarına katkı sağlamaktır. Başka bir hedefimiz ve gayemiz yoktur” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek