HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 13 Ağustos 2020, Perşembe 09:08 tarihinde eklendi. 997 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeni yönetici Ayberk Gölge oldu

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz ve İlçe Yönetimi, Haziran ayının son haftasında yapmış olduğu Yönetim Kurulu Toplantısı’nda İlçe Yönetim Kurulu Toplantıları’na uzun bir süreden beri katılmayan Ezgi Bayri’nin Yönetim Kurulu Kararı ile Asil Üyelikten düşürülmüştü.
Yeni yönetici Ayberk Gölge oldu  

CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu’nun tüzük ve seçim kanunu gereği asil üyelikten düşürülen Ezgi Bayri’nin yerine birinci yedek üye olan Vildan Sevüktekin’i yazılı olarak davet etmesi gerekiyordu.

Ancak CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu’nun birinci yedek üye Vildan Sevüktekin’i davet etmesi gerekirken ikinci sıradaki Ayberk Gölge ve üçüncü sıradaki Nuran Yavuz’u atlayıp dördüncü sıradaki Erdener Tek’i Asil Yönetim Kurulu’na davet ettiği öğrenilmişti.

Bu gelişmelerin ardından  gazetemize ulaşan CHP’li üyeler;  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda geçtiğimiz hafta bir usulsüzlük yaşandı. Belki CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Devrim Gündüz ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri kasıtlı olarak Erdener Tek’i çağırdı. CHP birilerinin keyfine göre yönetilemez. Tüzüğe ve seçim kanunlarına göre yönetilir. Tüzükte de Asil İlçe Yönetim Kurulu’ndan bir kişinin ayrılması durumunda birinci yedek üyeden başlamak kaydı ile sırası ile yedek üyelerin davet edileceği yazıyor. Başta CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz ve tüm İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri’ni tüzüğe uymaya davet ediyoruz. CHP Kırklareli İl Başkanı Avukat Alaaddin Güncer’in de yaşanan bu talihsiz olaya müdahale etmesini bekliyoruz” şeklinde açıklama yapmışlardı.

Kurban Bayramı’ndan sonra CHP Kırklareli İl Yönetim Kurulu tarafından yapılan toplantıda CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu’nun almış olduğu karar oy birliği ile red edildi.

Asil Yönetim Kurulu’ndan düşürülen Ezgi Bayri’nin  genç kontenjanından girdiği için gençlik kontenjanından ikinci yedek üye olan Ayberk Gölge’nin davet edilmesi kararlaştırıldı.

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nin yeni Asil Yönetim Kurulu Üyesi Ayberk Gölge oldu. 13 Şubat 1999 doğumlu olan Ayberk Gölge, Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Enerji Sitemleri Mühendisliği öğrenicisi.

Murat Mahir ALTAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek